Monte - Klim- en Bergsport Magazine

Monte - Klim- en Bergsport Magazine is hét allround tijdschrift in Vlaanderen over alles wat reilt en zeilt in de wereld van de klim- en bergsport. KBF-leden ontvangen het magazine gratis vier keer per jaar, per post of online.

Het magazine wordt grotendeels geschreven door vrijwillige redacteurs. Ook jij kunt lid worden van de redactie! 

Lees online

Monte - Klim- en Bergsport Magazine verschijnt 4 keer per jaar:

  • maart
  • juni
  • oktober
  • december

Lees het tijdschrift ook online

Ontvang je graag de papieren versie maar ben je geen KBF-lid? Dat kan! Vul daarvoor het bestelformulier in. 

Loopt er iets mis met de verzending van je magazine? Meld het ons via info@kbfvzw.be, dan lossen wij het zo spoedig mogelijk op.
 

Jouw verhaal in Monte? 

Wil je een artikel, reportage, interview of ander materiaal aanleveren voor Klim- en Bergsport Magazine? Neem dan eerst contact op met redactieverantwoordelijken Reginald Roels (reginald.roels@kbfvzw.be). We bespreken samen de mogelijkheden. 

Bekijk ook zeker de voorwaarden en afspraken omtrent beeldmateriaal op deze pagina

Word lid van de redactie! 

Heb jij een passie voor de klim- en bergsport en vertaal je die passie feilloos naar het papier? Dan ben jij de geknipte aanvulling voor onze redactie! Klim- en Bergsport Magazine wordt grotendeels geschreven door een team van vrijwillige redacteurs. 

De redactie komt vier keer per jaar samen op het KBF-secretariaat in Zwijndrecht. We bespreken de inhoud van de toekomstige nummers en brainstormen over interessante, ludieke, originele... artikels.  

Interesse? Laat het ons weten via redactie@kbfvzw.be

Adverteren in Monte? 

Via Monte - Klim- en Bergsport Magazine bereik je 4 keer per jaar meer dan 12.000 Vlamingen geïnteresseerd in de klim- en bergsport. Advertentieprijzen starten vanaf 208 euro excl. BTW. 

Interesse? Contacteer Reginald Roels via reginald.roels@kbfvzw.be of +32 (0)3 830 75 00. 

Laatst aangepast
11 oktober 23